Doorgaan naar inhoud
✔ Gratis verzending   ✔ Zakelijk kopen op rekening   ✔ Officieel Fortinet partner sinds 2011
Gratis verzending - Zakelijk kopen op rekening

Wat is Fortinet Security Fabric?

De Fortinet Security Fabric bouwt voort op 20 jaar gerichte innovatie. De technologie vertegenwoordigt de eerste architecturale benadering van beveiliging ooit, ontwikkeld om zich dynamisch aan te kunnen passen aan de hedendaagse evoluerende IT infrastructuur. Deze multi-layered benadering segmenteert het gehele netwerk, van het Internet of Things (IoT) tot de cloud, om een brede, krachtige en geautomatiseerde beveiliging te bieden tegen geavanceerde dreigingen.

Wat is Fortinet Security Fabric

Breed

Endpoints, toegang, applicaties, cloud, IoT…etc de Security Fabric is inherent ontworpen om te beveiligen. En met het Fabric-Ready programma kunnen externe oplossingen met de Fabric verbinden en informatie uitwisselen, waardoor de dekking binnen het netwerk wordt vergroot en kunnen organisaties reeds gedane investeringen maximaliseren.

Krachtig

Krachtige netwerkbeveiliging wordt bereikt door zowel het grote plaatje, als de close-up in beeld te hebben. Fortinet Security Fabric biedt een ‘helicopter view’ en is tegelijkertijd in staat om in te zoomen tot endpoint details, zelfs social ID’s van users. Beheerders worden in staat gesteld om netwerk segmenten te sorteren op kwetsbaarheden, waardoor ze snel pijnpunten kunnen identificeren die tot serieuze schade kunnen leiden. Ook is het mogelijk om tags toe te kennen aan endpoints en devices (bijvoorbeeld “critical” of “engineering”), zodat specifieke netwerk devices eenvoudiger te selecteren zijn. Tegelijkertijd geeft de Security Fabric Risk Widget inzicht in de eigen security score en het compliance percentage, door het uitvoeren van een aantal tests in het netwerk. Dit zodat de security strategie blijvend kan worden aangescherpt.

Geautomatiseerd

Men kan centraal policies aanmaken en beheren, en synchronisaties uitvoeren om policies op te leggen. En het belangrijkste, men kan ‘automated responses’ instellen voor gedetecteerde dreigingen in het ‘extended’ netwerk. Zo wordt het gedrag van gebruikers, devices en applicaties inzichtelijk, zodat detectie en reactie worden versneld.

Security Fabric in 3 minuten

In deze video van 3 minuten laten we zien hoe Fortinet Security Fabric uw gehele netwerk van endpoint tot cloud beveiligd.

De volgende oplossingen werken en vormen samen de Security Fabric: Enterprise Firewall, Cloud Security, Advanced Threat Protection, Connected UTM, Application Security, Secure Access en Security Operations.

Meer weten?

In dit eBook vindt u meer informatie over op welke wijze Fortinet Security Fabric uw omgeving optimaal beschermt.