Doorgaan naar inhoud
✔ Gratis verzending   ✔ Zakelijk kopen op rekening   ✔ Officieel Fortinet partner sinds 2011
Gratis verzending - Zakelijk kopen op rekening

Fortinet partner Nederland

Fortinet is een toonaangevende fabrikant van oplossingen voor netwerk-beveiliging en één van de marktleiders in cybersecurity. De geavanceerde producten en diensten bieden een complete en geïntegreerde bescherming tegen IT-gerelateerde dreigingen en vereenvoudigen de beveiligingsinfrastructuur. Fortinet biedt haar producten en diensten aan via Fortinet partners over de gehele wereld. Fortinet partner Nederland - Licensewise adviseert en levert inmiddels al ruim 10 jaar Fortinet producten in de Benelux.

Fortinet heeft een missie: de meest innovatieve en best presterende beveiligingsstructuur voor netwerken te leveren en IT-infrastructuren veiliger en eenvoudiger te maken. Fortinet is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van beveiligingsapparatuur voor netwerken van internet- en telecombedrijven, ondernemingen, datacenters en bedrijven met meerdere vestigingen. Als marktleider en wereldwijde leverancier van revolutionaire beveiligingsoplossingen, levert Fortinet innovatieve producten, abonnementen en licenties die superieure bescherming bieden tegen bedreigingen. Fortinet helpt klanten hun security-infrastructuur te vereenvoudigen.

Breed assortiment

Het brede assortiment van Fortinet biedt oplossingen voor beveiliging van endpoints, e-mail, webverkeer, gateways, authenticatie en meer. Hieronder vindt u een overzicht van productgroepen die beschikbaar zijn op onze website.

De Security Fabric

De Fortinet Security Fabric is ontworpen om het beheer van de volledige beveiligingsarchitectuur van een organisatie te vereenvoudigen. De Fabric bereikt dit door alle geïmplementeerde security point producten te integreren, zodat ze centraal kunnen worden gecontroleerd en beheerd. Lees er meer over in deze Security Fabric white paper van Fortinet.

Fortinet partner Security Fabric

Fortinet partner Nederland - Licensewise

Licensewise heeft een sterke focus op de producten van Fortinet. Bent u op zoek naar een Fortinet partner in Nederland om u te adviseren? Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op.