Doorgaan naar inhoud
✔ Gratis verzending   ✔ Zakelijk kopen op rekening   ✔ Officieel Fortinet partner sinds 2011
Gratis verzending - Zakelijk kopen op rekening
FortiGate firewalls vergelijken

FortiGate firewalls vergelijken

Fortinet heeft een uitgebreide range FortiGate firewall modellen. Maar welk model is nu geschikt voor uw situatie? Laten we eerst even beginnen met een beknopt overzicht van de FortiGate firewall series. Er is namelijk altijd een FortiGate firewall die bij uw specifieke situatie past.

Instapmodellen

De Entry-level firewalls van Fortinet vindt u in de 30, 40 en 50 series. Deze firewalls leveren tot 5 Gbps doorvoersnelheid (40F). Onze verwachting is dat de nieuwere FortiGate 40F de 30 en 50 serie op termijn zullen vervangen. Deze serie is uitermate geschikt voor kleinere omgevingen, nevenlocaties en thuiswerkplekken.

FortiGate instapmodellen

Mid-range firewalls

Fortinet schaalt de FortiGate 60 en 80 serie nog onder de Entry-level firewalls, maar wij beschouwen deze liever onder de Mid-range firewalls. Deze krachtige NGFW firewalls zullen voor veel middelgrote MKB-omgevingen ruim voldoende zijn. De FortiGate 60F is dan ook een van de meeste verkochte firewalls in onze Fortinet webshop. Deze firewalls leveren tot 10 Gbps doorvoersnelheid, bieden een uitstekende performance als het gaat om NGFW services en hebben een lage latency.

Krachtige MKB-firewalls

Meer performance binnen deze range bieden de zwaardere FortiGate 100F en FortiGate 200F firewalls. En daarboven is er nog meer keuze voor nog meer performance.

FortiGate VM firewalls

FortiGate firewalls zijn ook verkrijgbaar als virtuele machine, ofwel VM's. De virtuele firewalls zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U vindt de VM licenties hier in onze webshop.

Fortinet firewalls vergelijken

In de Fortinet product matrix kunt u alle modellen met elkaar vergelijken. Vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vorig artikel Fortinet Q1 promotie: profiteer van combinatiekorting
Volgend artikel FortiSwitch secure access switches