Skip naar content

Fortinet partner

Fortinet is een toonaangevende fabrikant van oplossingen voor netwerk-beveiliging en één van de marktleiders in cybersecurity. De geavanceerde producten en diensten bieden een complete en geïntegreerde bescherming tegen IT-gerelateerde dreigingen en vereenvoudigen de beveiligingsinfrastructuur. Fortinet biedt haar producten en diensten aan via Fortinet partners over de gehele wereld. Fortinet partner Licensewise adviseert en levert inmiddels al 10 jaar Fortinet producten.

Breed assortiment

Het brede assortiment van Fortinet biedt oplossingen voor beveiliging van endpoints, e-mail, webverkeer, gateways, authenticatie en meer. Hieronder vindt u een overzicht van productgroepen die beschikbaar zijn op onze website.

De Security Fabric

De Fortinet Security Fabric is ontworpen om het beheer van de volledige beveiligingsarchitectuur van een organisatie te vereenvoudigen. De Fabric bereikt dit door alle geïmplementeerde security point producten te integreren, zodat ze centraal kunnen worden gecontroleerd en beheerd. Lees er meer over in deze Security Fabric white paper van Fortinet.

Fortinet partner Security Fabric

Fortinet partner Licensewise

Licensewise heeft een sterke focus op de producten van Fortinet. Bent u op zoek naar een Fortinet partner om u te adviseren? Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op.